styledbyrebec.nl

Interieuradvies

Persoonlijk interieur

Een interieur dat helemaal bij je past, waar jij je thuis voelt en blij van wordt. Voor mij dé reden om met mijn werk als interieurstylist mensen te helpen met de inrichting of restyling van hun woning. Een persoonlijk thuis creëren is super fijn. Een plek waar je tot rust kan komen en waar de ruimte wordt omringd met meubels en accessoires waar jij van gaat stralen en energie krijgt. Een persoonlijk interieur creëer je naast persoonlijke accessoires door kleuren en materialen te gebruiken in huis waar jij blij van wordt. Door deze kleuren en materialen op de juiste manier te combineren ontstaat er sfeer.

Interieuradvies voor

VOOR

Interieuradvies na

NA

Interieuradvies

Ben je niet tevreden over je interieur, maar weet je niet precies wat je aan je inrichting moet veranderen? Weet je welke kleuren je mooi vindt, alleen niet welke kleuren het mooist te combineren zijn voor een goede sfeer? Ik help je er graag bij! Bij een interieuradvies kijk ik naar jouw persoonlijke wensen en maak ik speciaal voor jou een advies op maat.

Interieuradvies 1

Werkwijze interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies voor jou

Je vraagt een interieuradvies aan voor € 699,- Wil je graag aan de slag? Stuur mij dan een e-mail dan maken we een afspraak zodat ik bij je langskom voor een kennismakingsgesprek.

Prijs € 699,-

(inclusief btw)
Interieuradvies 2

Heb je een vraag over het interieuradvies? Dan kan je altijd een bericht sturen.