styledbyrebec.nl

Kleuradvies

Kleurrijk interieur

De witte muren komen op je af en je wilt ze eigenlijk graag een kleur geven. Alleen weet je niet zo goed welke kleur je mooi vindt of wat het mooiste in jouw interieur en bij jouw als persoon past. Herkenbaar? Kleur is belangrijk in ons leven en zegt ook veel over je karakter. De kracht van kleur in een interieur. Kleur brengt zoveel sfeer, warmte en gezelligheid in huis. Door kleuren goed op elkaar af te stemmen wordt er rust, eenheid en harmonie gecreëerd. De betekenis van kleuren vind ik zelf erg fascinerend. Kleur is een emotie en speelt een belangrijke rol in het gevoel dat we ergens bij krijgen. Kleuren kunnen zowel ons humeur als ons idee van een ruimte beïnvloeden. Ik ben erg benieuwd welke kleuren het beste bij jou passen. Graag help ik jou aan een persoonlijk en kleurrijk interieur waar jij blij van wordt!

Kleuradvies 1

Kleuradvies

Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen voor jouw interieur en een fijne harmonie te creëren? Ik kom heel graag bij jou thuis langs voor een kleuradvies, zodat jij precies weet welke kleuren je kan toepassen op de muren maar ook jouw inrichting. Ik creëer voor jou een persoonlijk kleurenpalet dat helemaal bij je past.

Kleuradvies 2

Werkwijze kleuradvies

Persoonlijk kleuradvies voor jou

Tijdens het kleuradvies gaan wij samen in 2 uur tijd stap voor stap een prachtig kleurenpalet voor jou samenstellen, zodat je echt een persoonlijk interieur mét kleur krijgt. Ik laat ook kleurstalen achter en/of geef de kleurnummers door. Na onze afspraak zet ik alles wat we hebben besproken nog op de mail, zodat je daarna zelf lekker aan de slag kan! Je besteld een kleuradvies voor € 249,-

Prijs € 249,-

(inclusief btw)
Kleuradvies 3

Heb je een vraag over het kleuradvies? Dan kan je mij natuurlijk altijd een bericht sturen.