styledbyrebec.nl

Even voorstellen...

Ik ben Rebecca (1980), getrouwd en mama van een zoon (2014) en een dochter (2017). Als klein meisje was ik altijd al bezig om mijn eigen slaapkamer te stijlen. Ook was ik helemaal gefascineerd door de inrichting bij andere mensen. Deze fascinatie ben ik nooit kwijtgeraakt.

Over Rebecca

Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik stage gelopen op een architectenbureau, want ik dacht eigenlijk dat ik architect wilde worden. Tijdens deze stage ben ik tot de ontdekking gekomen, dat ik nog blijer werd van het inrichten van een woning of gebouw. Bezig zijn met stoffen, verf, kleuren en het daadwerkelijk inrichten van een ruimte.

Niemand in mijn omgeving deed een creatieve opleiding, dus ben ik Commerciële Economie gaan studeren. Na mijn studie eerst een tijd in het bedrijfsleven gewerkt en daarna bij de overheid.

Mijn grote droom om interieurstylist te worden is altijd gebleven. Op latere leeftijd ben ik eindelijk gaan doen waar mijn hart ligt en waar ik echt gelukkig van word. Naast mijn baan heb ik toen gestudeerd aan de deeltijdopleiding interieurstyling van Academie Artemis in Amsterdam. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, ontzettend veel geleerd en mijzelf ontwikkeld.

De afgelopen jaren heb ik naast een vaste baan verschillende interieurstyling opdrachten gedaan. Nu mag ik werken aan fantastische projecten en klanten helpen. Hopelijk kan ik jou ook helpen met een interieuradvies of ontwerp. Het lijkt mij erg leuk om je te ontmoeten.