styledbyrebec.nl

Kinderkamer advies

Een unieke kinderkamer

De kinderkamer, een fijne en speciale plek waar jouw kind niet alleen slaapt, maar ook speelt en lekker zichzelf kan zijn. Een unieke plek waar jouw kind zich veilig en geborgen hoort te voelen. Het begint bij een babykamer dat je als ouders naar eigen ideeën kan inrichten. Maar wanneer jouw kind een peuter wordt, heeft jouw peuter vaak al eigen voorkeuren wat hij/ zij mooi vindt. Bij een tienerkamer heb je als ouder vaak nog weinig in te brengen en kan het juist helpen om iemand van buitenaf mee te laten kijken.

Kinderkamer meisje 2

Kinderkamer advies

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van de babykamer nu je zwanger bent? Is jouw peuter of kleuter toe aan een nieuw bed en nieuwe kamer? Wil je een werkkamer omtoveren tot kinderkamer? Of wil jouw tiener graag meer een volwassen kamer? Heb je zelf geen tijd en/of inspiratie voor de (her)inrichting van de kinderkamer? Of vind je het lastig om de juiste stijl en sfeer te bepalen? Ik help je er graag bij! Bij een kinderkamer advies werk ik graag met een thema. Ook het gebruik van kleur speelt een grote rol. Daarnaast verwerk ik in mijn advies ook altijd behang. Behang geeft zoveel sfeer en kan in een kinderkamer eigenlijk niet ontbreken. Het gebruik van kleur en behang samen is echt een top combinatie.

Kinderkamer jongen 1

Werkwijze kinderkamer advies

Kinderkamer advies

Je vraagt een kinderkamer advies aan voor € 369,- Wil je graag aan de slag? Stuur mij dan een e-mail dan maken we een afspraak zodat ik bij je langskom voor een kennismakingsgesprek.

Prijs € 369,-

(inclusief btw)
Kinderkamer meisje 3

Heb je een vraag over het kinderkamer advies? Dan kan je altijd een bericht sturen.