styledbyrebec.nl

Interieuradvies benedenverdieping Oegstgeest

Voor een jong gezin met drie kinderen uit Oegstgeest mocht ik een interieurontwerp maken voor de gehele benedenverdieping. Na een aantal maanden verbouwen mocht ik aan de slag en was aan mij de eer om van de prachtige nieuwe ruimtes een mooie en kleurrijke eenheid te maken.

Hal
De hal wordt vaak vergeten of overgeslagen bij het inrichten van een huis terwijl het zoveel doet voor een welkom gevoel. Een eyecatcher van een behang kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. De deur van de gang, het toilet, de woonkamer en het washok zijn dezelfde kleur geverfd. Op deze manier wordt er eenheid en rust gecreëerd.

Toilet
In het toilet zijn de mooie tegels van Revoir Paris verwerkt. Het gebruik van hout en de kleuren mintgroen en blauw is afgestemd op het ontwerp van de woonkamer.

Woonkamer
De kleuren mintgroen, blauw en Wild Wonder van Flexa vormen samen het prachtige kleurenpalet van de woonkamer. De kleur terracotta wordt als detailkleur toegevoegd om zo alle ruimtes van de woonkamer, de keuken, de eetkamer en de koffiekamer met elkaar te verbinden. De houten meubels en lampen zijn toegevoegd voor een warme en gezellige sfeer. Hout is duurzaam, daarnaast wordt er daarmee een stukje natuur naar binnen gehaald.

Keuken
De keuken is het middelpunt van de woonkamer en staat in verbinding met alle ruimtes. Boven de keuken hangt een mooie smalle eikenhouten lamp. Eikenhout voor de sfeer en smal om zo de zichtlijnen te behouden. In de woonkamer eenzelfde soort lamp maar dan staand, hierdoor ontstaat er weer eenheid. De kleur mintgroen komt terug in de inbetween gordijnen en de kleur blauw in de barkrukken. Terracotta komt terug in de keukenaccessoires.

Kinderspeelkamer
De kinderspeelkamer is een mix van de lievelingskleuren van de drie kinderen: donkerblauw, lichtblauw en donkerroze. Een heerlijke kleurexplosie.

Eetkamer
De muren in de eetkamer hebben de prachtige blauwe kleur Wine Dark 308 van Farrow and Ball gekregen. Door de vele ramen komt er veel licht naar binnen waardoor deze donkere kleur goed kan. Geel/groen/blauwe inbetween gordijnen zijn voor de sfeer en de akoestiek. De kleuren mintgroen en blauw komt terug in de eetkamerstoelen. De glazen hanglamp is chique en luchtig tegelijk. Een terracotta accessoire voor de connectie met de andere ruimtes. De eetkamer is helemaal af met de bijpassende geweldige koekoeksklok.

Foto’s gemaakt door Kelly van @studiokeeelly
Styling door @styledbyrebec

Ben je enthousiast geworden over het interieuradvies? Zou je ook graag een persoonlijk interieuradvies willen? Stuur mij een bericht voor een kennismakingsgesprek.